CHEF'S TABLE VAN 30 JULI
watermelon jerky – burrata – olijvencrumble
zeebrugse garnaaltes – avocado – prei
zeebaars – limoen – tom ka kai
butcher’s buikspek – hangop – brioche – radijs
tonijn – katsuobushi – koriander
chawanmushi – langoustine – groene asperges
28 dagen gerijpte holstein rib eye binchotan – Thaise bearnaise – aubergine
mango – kokos – jasmijnrijst
Prijs € 69/persoon
Het is super als je ons al bij reservatie informeert over eventuele allergieën. Dat geeft ons de tijd en de kans om met gepaste ingrediënten een waardig en even origineel alternatief voor je te creëren.
Tafelgasten met allergieën serveren we een ingekort menu. Dit wordt gecompenseerd door extra smaak en aangepaste porties in het menu. Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.
Aan onze chef’s table kunnen we helaas geen volledig vegetarische of veganistische menu’s serveren, noch menu’s met uitsluitend vlees.
De plaatsen in het atelier zijn beperkt. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de volgende menu’s en reservatiedata te kennen.
Evenement-informatie
Startdatum | vrijdag 30-07-2021 18:00 |
Einddatum | vrijdag 30-07-2021 23:30 |
Max. deelnemers | 12 |
Ingeschreven | 10 |
Aantal plaatsen | 2 |
Prijs per persoon | €69.00 |
Locatie | ROBUUSK ATELIER |