DE FORMULE

  • Robuusk serveert elke maand een nieuw vast menu in het atelier.
  • Het maandmenu is uitgebreid, gastronomisch en varieert van 8 tot 10 gangen.
  • Je kan aanschuiven aan tafel op bepaalde vrijdag- en zaterdagavonden. De data worden telkens de maand vooraf gecommuniceerd. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste het menu te ontdekken.

HET MENU

shokupan - bloedworst - popcorn - rode biet

nigiri - zalm - tonkatsu saus - yuzu kosho

Zeeuwse Oester - tartaar Holstein - miso - avocado

dorade - gefermenteerde aardbei - koffieponzu - daikon

chicken - karnemelk waffel – moambe

*holy mole verde – Unagi paling

zeewolf - mossel - wortel – xo sauce

*Rubia oxtail – gerookte aardappel – pompoen

jong haantje - truffel – knolselder – peterseliewortel – pastinaak

braam - zwarte sesam - basilicum - millefuille 

 

8 Omakase tasting menu 79 euro

 *10 Omakase tasting menu 109 euro 

DE DATA

November

Vrijdag 4 November volzet

Zaterdag 5 November gesloten wegens catering

Vrijdag 11 November

Zaterdag 12 November gesloten wegens catering

Vrijdag 18 November

Zaterdag 19 November

Vrijdag 25 November

Zaterdag 26 November volzet 

Zondag 27 November

December

vrijdag 2 December 

zaterdag 3 December 

vrijdag 9 December

zaterdag 10 December gesloten wegens catering

zondag 11 December 

vrijdag 16 December volzet

zaterdag 17 December

Feestdagen enkel Take away menus

CHEF'S TABLE

Ongedwongen gastronomisch genieten

Robuusk serveert elke maand opnieuw een vast menu in het atelier. Je tafelt er eerlijk en heerlijk in een relaxed huiskamersfeer met open keuken. Op bepaalde weekendavonden kan je aanschuiven aan tafel om te genieten van innovatieve, gastronomische gerechten. Plaatsen en data zijn beperkt. De ervaring is exclusief.

RESERVEREN

Reserveren kan telefonisch: 0484/55 27 99 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tafelgasten met allergieën serveren we een ingekort menu. Dit wordt gecompenseerd door extra smaak en aangepaste porties in het menu. Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.

Aan onze chef’s table kunnen we helaas geen volledig vegetarische of veganistische menu’s serveren, noch menu’s met uitsluitend vlees.

De plaatsen in het atelier zijn beperkt. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de volgende menu’s en reservatiedata te kennen.

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET WEEKMENU

  • Spoorweg­straat 326
  • 8200 SINT MICHIELS
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0484 55 27 99