Skip to main content

RESTAURANT

Deze zomer serveert Robuusk omakase lunch en diner op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

In één vast menu — van 6 tot 10 gangen — neemt de chef je mee op ontdekking.

Welke formule je ook kiest, telkens is een uitgelezen pairing met exclusieve sakes mogelijk.

LUNCH

rode biet — mowi

jonge haring — sugarsnaps — yoghurt

hamachi — yuzu — gochujang

balfego torro — wasabi — miso**

holy mole — gelakte konijnfilet*

langoustine — koshihikari — nori sabayon

barbacoa holsteiner — taco style

zwarte sesam — venkel — appel

op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

het lunchmenu is enkel 's middags beschikbaar

omakase lunch 6 gangen: 55 euro

omakase lunch 7 gangen*: 71 euro

omakase lunch 8 gangen**: 95 euro

DINER

rode biet — mowi

watermeloen — straciatella — basilicum

Zeeuwse mossel — pan cristal — mimolette

jonge haring — sugarsnaps — yoghurt

hamachi — yuzu — gochujang

balfego torro — wasabi — miso**

holy mole — Iberico & paling*

langoustine — koshihikari — nori sabayon

barbacoa holsteiner — taco style

zwarte sesam — venkel — appel

op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag

het dinermenu is enkel 's avonds beschikbaar

omakase diner 8 gangen: 79 euro

omakase diner 9 gangen*: 95 euro

omakase diner 10 gangen**: 125 euro

Bovenstaande is altijd onder voorbehoud van wijzigen in prijs, menu of concept.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief dranken.

De keuken van Robuusk heeft z’n eigen signatuur. De creatie van elke smaak en elk gerecht vraagt een complexiteit die ervoor zorgt dat wij slechts in beperkte mate gerechten kunnen aanpassen aan (levensbedreigende) allergieën. In geval van twijfel bij levensbedreigende voedselallergieën, neem je daarom het best vooraf contact op met de chef.

Lactosevrij, vegetarisch, veganistisch of een menu zonder vis, schaal- en schelpdieren kunnen wij niet aanbieden, noch menu’s met uitsluitend vlees.

Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.