DE FORMULE

  • Robuusk serveert elke maand een nieuw vast menu in het atelier.
  • Het maandmenu is uitgebreid, gastronomisch en varieert van 8 tot 10 gangen.
  • Je kan aanschuiven aan tafel op bepaalde vrijdag- en zaterdagavonden. De data worden telkens de maand vooraf gecommuniceerd. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste het menu te ontdekken.

HET MENU

bimi • bagna cauda

tartelette • shiitake

pie tee •  knolselderij

holsteinertartaar • aardappel

mossel & kalf • boerenkool

coquille • pompoen

*unagi paling • holy mole extra Signature Dish

skrei • miso honey aubergine

*rubia oxtail •  kimchi extra

jonge eend • rode biet

pina colada

8 omakase tasting Menu 79 euro

*9 omakase tasting Menu 95 euro

*10 omakase tasting Menu 109 euro

DE DATA

Maart

  

vrijdag 3 Maart

Zaterdag 4 Maart Volzet

Vrijdag 10 Maart gesloten

Zaterdag 11 Volzet 

Vrijdag 17 Maart

zaterdag 18 Maart

zondag 19 Maart 

Exclusieve Zondag middag opening; 1 menu met de beste gerechten van Robuusk

vrijdag 24 Maart

zaterdag 25 maart Volzet Catering

zondag 26 maart 's avonds geopend 

Exclusieve Zondag opening; 1 menu met de beste gerechten van Robuusk

vrijdag 31 maart Volzet Catering

April

Zaterdag 1 April Volzet Catering

Vrijdag 7 April

Zaterdag 8 April

Zondag 9 April 

Exclusieve Zondag opening; 1 menu met de beste gerechten van Robuusk

Vrijdag 14 April

zaterdag 15 April

Vrijdag 21 April

Zaterdag 22 April

Vrijdag 28 April

Zaterdag 29 April Volzet Private chef's table

Zondag 30 April

Exclusieve Zondag opening; 1 menu met de beste gerechten van Robuusk

 

CHEF'S TABLE

Ongedwongen gastronomisch genieten

Robuusk serveert elke maand opnieuw een vast menu in het atelier. Je tafelt er eerlijk en heerlijk in een relaxed huiskamersfeer met open keuken. Op bepaalde weekendavonden kan je aanschuiven aan tafel om te genieten van innovatieve, gastronomische gerechten. Plaatsen en data zijn beperkt. De ervaring is exclusief.

RESERVEREN

Reserveren kan telefonisch: 0484/55 27 99 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tafelgasten met allergieën serveren we een ingekort menu. Dit wordt gecompenseerd door extra smaak en aangepaste porties in het menu. Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.

Aan onze chef’s table kunnen we helaas geen volledig vegetarische of veganistische menu’s serveren, noch menu’s met uitsluitend vlees.

De plaatsen in het atelier zijn beperkt. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de volgende menu’s en reservatiedata te kennen.

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET WEEKMENU

  • Spoorweg­straat 326
  • 8200 SINT MICHIELS
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0484 55 27 99