CHEF'S TABLE

Ongedwongen gastronomisch genieten

Robuusk serveert elke maand opnieuw een vast menu in het atelier. Je tafelt er eerlijk en heerlijk in een relaxed huiskamersfeer met open keuken. Op bepaalde weekendavonden kan je aanschuiven aan tafel om te genieten van innovatieve, gastronomische gerechten. Plaatsen en data zijn beperkt. De ervaring is exclusief.

DE FORMULE

  • Robuusk serveert elke maand een nieuw vast menu in het atelier.
  • Het maandmenu is uitgebreid, gastronomisch en varieert van 7 tot 9 gangen.
  • Je kan aanschuiven aan tafel op bepaalde vrijdag- en zaterdagavonden. De data worden telkens de maand vooraf gecommuniceerd. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste het menu te ontdekken.

HET MENU

noordzeekrab  – tomaat – soja – avocado

butchers buikspek – brioche  

tonijn – nori – dashi

mossel – kalf – butternut  

oester – plankton – bloemkool

tartaar wagyu A4 & herfst truffel extra 20 euro

jonge eendenborst – vijgen – rode biet – aardappel

matcha – banaan – cocos

69 euro p.p.

DE DATA

December

vrijdag 3 dec: Volzet

zaterdag 4 dec

vrijdag 10 dec: Volzet

zaterdag 11 dec

vrijdag 17 dec: volzet

zaterdag 18 dec

 

Januari

Vrijdag 7 Jan

Zaterdag 8 Jan

Vrijdag 14 Jan

Zaterdag 15 Jan

Vrijdag 21 Jan

Zaterdag 22 Jan: Volzet

vrijdag 28 Jan

zaterdag 29 Jan: Volzet

RESERVEREN

Reserveren kan telefonisch: 0484/55 27 99 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tafelgasten met allergieën serveren we een ingekort menu. Dit wordt gecompenseerd door extra smaak en aangepaste porties in het menu. Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.

Aan onze chef’s table kunnen we helaas geen volledig vegetarische of veganistische menu’s serveren, noch menu’s met uitsluitend vlees.

De plaatsen in het atelier zijn beperkt. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de volgende menu’s en reservatiedata te kennen.

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET WEEKMENU

  • Spoorweg­straat 326
  • 8200 SINT MICHIELS
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0484 55 27 99